Cum puteți dona?

Activitatea asociației noastre se bazează strict pe donațiile pe care le primim, așa că pentru noi și animalele pe care le sprijinim, orice ajutor contează. Începuturile noastre sunt în 2015, iar de atunci am reușit să creștem datorită micilor donatori cu inimă mare și partenerilor noștri de încredere.

Apreciem orice donație, indiferent cât de mică sau de mare este.

Modalități de a dona:

Teaming

1 euro pe lună. Necesită o singură înscriere, tranzacțiile sunt securizate și nu există comision. Pentru ajutor, vă stăm la dispoziție.

IBAN

Atât fizic la un ghișeu al băncii, cât și online. În BT Pay vei găsi butonul „Susține ONG-urile și donează”.

Asociația Help Animals From Onesti:

RO61BTRLRONCRT0300590501 

RO11BTRLEURCRT0300590501

RO66BTRLGBPCRT0300590501

RO87BTRLCHFCRT0300590501

Redirectioneaza.ro

Banii dumneavoastră din impozitele pe anul trecut ajung în visteria statului în diferite bugete publice. Pentru până la 3,5% din totalul sumei puteți alege destinația banilor, pentru un an sau doi ani consecutivi.

PayPal

Este o modalitate simplă de a ne ajuta iar lucrurile stau în felul următor: tu donezi iar noi plătim comisionul. Poți opta pentru varianta de a dona recurent sau pentru o singură donație.

Contactează-ne

Iubește animalele! Nu abandona. Nu răni. Nu cumpăra, adoptă!

Telefon:

+40 740 21 06 69

Ne cerem scuze dacă nu răspundem întotdeauna prompt la telefon, dar sunăm negreșit înapoi.

Adresă:

Încă lucrăm la un sediu doar al nostru iar de îndată ce va fi gata, vă vom anunța. Deocamdată ne puteți contacta la telefon sau prin email. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Corespondență:

Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți iar noi să vă răspundem la adresa helpanimalsfromonesti@yahoo.com

Suntem activi și în social media. Ne puteți urmări activitatea printr-un singur click pe unul dintre butoanele de mai jos: