Despre noi

Suntem o organizație non-guvernamentală, non-profit, care luptă pentru drepturile și bunăstarea animalelor. Asociația noastră a luat ființă în anul 2015 din dorința de a îmbunătăți condițiile greu de imaginat în care erau ținuți câinii din adăpostul public al orașului Onești. În prezent încercăm să ajutăm cât de mult putem animalele din Onești și din împrejurimile acestuia.

Misiunea

Misiunea principală este aceea de a reduce suferința animalelor singure prin programe de sterilizare și adopții responsabile.

Cu ce facem?

Tot ce am făcut până acum este datorat strict donațiilor, eforturilor și generozității unor organizații non-profit partenere și a unor oameni de bine care donează constant pentru proiectele noastre și cărora le mulțumim din tot sufletul.

Suntem activi și pe rețelele de socializare, acolo unde puteți vedea activitățile noastre de zi cu zi.

Contactează-ne

Iubește animalele! Nu abandona. Nu răni. Nu cumpăra, adoptă!

Telefon:

+40 740 21 06 69

Ne cerem scuze dacă nu răspundem întotdeauna prompt la telefon, dar sunăm negreșit înapoi.

Adresă:

Încă lucrăm la un sediu doar al nostru iar de îndată ce va fi gata, vă vom anunța. Deocamdată ne puteți contacta la telefon sau prin email. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Corespondență:

Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți iar noi să vă răspundem la adresa helpanimalsfromonesti@yahoo.com

Suntem activi și în social media. Ne puteți urmări activitatea printr-un singur click pe unul dintre butoanele de mai jos: